Gradonačelnik i ministrica

Pričalo se o strateškim projektima u Mostaru

Mostarski gradonačelnik Mario Kordić susreo se u Mostaru s ministricom civilnih poslova Bosne i Hercegovine Ankicom Gudeljević, izvijestili su u petak iz Grada Mostara.

Na sastanku je razgovarano o projektima u Mostaru koji su od značaja, kako za grad Mostar, tako i za cjelokupnu državu, a za čiju realizaciju Ministarstvo civilnih poslova može pružiti podršku.

Ministrica Gudeljević posebno se zanimala za projekte u području kulture i nauke ističući zadovoljstvo kulturnim i društvenim događajima koje Grad Mostar organizira.

Gradonačelnik Kordić zahvalio je ministrici na posjeti i interesu za projekte Grada Mostara i načine njihove realizacije. U razgovoru je naglašen značaj podrške državne razine vlasti lokalnoj upravi te stoga, kako je rečeno, posjeta ministrice Gudeljević ima izniman značaj.

Gudeljević i Kordić zajednički su konstatirali značaj realizacije svih započetih strateških projekata u Mostaru. Grad Mostar ima iznimnu ulogu u razvoju cjelokupne regije te je i za Ministarstvo civilnih poslova važan daljnji razvoj grada, posebno u područjima kulture, nauke, sporta, obrazovanja, gdje nadležnost ima ovo ministarstvo.

Podijeli

Komentari